FR | NL | DE   
 
  Welkom
 
 
   

Belangrijk bericht


Zoals u onlangs in de pers kon vernemen, blijven websites voor internetbankieren een geliefkoosd doelwit van cybercriminelen.

In dit verband waakt Crelan er op elk ogenblik over dat u in alle veiligheid kunt bankieren met Crelan-online.be. Anderzijds dient u als gebruiker ook waakzaam te blijven en uw computer te beveiligen. Dit kan met een betrouwbaar antivirusprogramma dat uw systeem permanent beschermt tegen en scant op schadelijke software.

Bij het gebruik van Crelan-online.be zal zich nooit een pop-upscherm openen waarin u wordt gevraagd om een elektronische handtekening te plaatsen voor een verrichting die u niet verwacht of die u niet zelf hebt gevraagd. Crelan-online.be zal u ook nooit vragen om uw verrichtingen op een andere dan de gebruikelijke manier te ondertekenen. Gebeurt dit wel, dan wijst dit op een besmetting van uw computer met schadelijke software, en dient u Crelan-online.be onmiddellijk te verlaten en de Service Desk van Crelan-online.be te contacteren op het nummer 02/558 78 88. U kunt ook een e-mail sturen naar de Service Desk op dit adres: crelan-online@crelan.be.

Bij de Service Desk kunt u ook terecht voor meer informatie.

   
 

 
 
  Vie Privée    -    Crelan.be    -    Règlement